PREKOWEBA

Web trgovine često imaju brže opcije dostave nego fizičke trgovine

brown cardboard box on white table

Web trgovine često imaju bolje i brže opcije dostave nego fizičke trgovine zbog njihove sposobnosti da automatiziraju procese i optimiziraju logistiku. Web trgovine obično imaju veće skladišne kapacitete i veći broj partnera za dostavu, što omogućuje da proizvodi budu dostupni za isporuku mnogo brže nego u fizičkim trgovinama.

Web trgovine također često imaju različite opcije dostave koje se mogu prilagoditi potrebama kupca. Primjerice, standardna dostava koja obično traje od nekoliko dana do tjedan dana, brza dostava koja se obično obavlja unutar 2-3 dana, ili čak ekspresna dostava koja se obično obavlja u roku od 24 sata. Ovaj izbor opcija dostave omogućuje kupcima da odaberu opciju koja najbolje odgovara njihovim potrebama i rokovima.

Web trgovine također često imaju sustave za praćenje dostave koji omogućuju kupcima da prate svoju narudžbu od trenutka plaćanja do trenutka dostave. To znači da kupci mogu biti sigurni da će se njihova narudžba isporučiti na vrijeme i da će biti obaviješteni o svakom koraku procesa dostave.