Ručni oštrač za noževe 4 u 1

Original price was: 18,97 €.Current price is: 13,97 €.

18 na zalihi

Opis proizvoda

Ovaj profesionalni oštrač za noževe nudi sve što vam je potrebno za savršeno oštrenje, bilo da ste kuhar u restoranu ili želite održavati svoje noževe u kućanstvu. S četiri faze oštrenja (grubo, glatko, super glatko i poliranje), omogućuje jednostavan i učinkovit povratak vaših starih noževa u prvobitno stanje. Bilo da trebate grubo brušenje za popravak ozbiljno tupih oštrica ili fino poliranje za završni sjaj, ovaj oštrač pruža sve potrebne funkcije za vrhunsko oštrenje.

Ergonomski dizajn ručke osigurava udobno i sigurno držanje tijekom rada, a baza oštrila prekrivena je protukliznom podlogom, koja sprječava klizanje na radnoj površini, čineći oštrenje jednostavnijim i sigurnijim.

Sustav oštrenja je izuzetno jednostavan za korištenje – postavite oštrač na ravnu površinu, uhvatite ga jednom rukom za stabilnost, dok drugom povlačite nož kroz utore. Četiri različite faze omogućuju precizno oštrenje svih vrsta noževa.

Osim toga, ovaj je oštrač dizajniran s odvojivom glavom, što omogućuje lako čišćenje i dugotrajnu upotrebu. Izrađen od izdržljivih materijala poput ABS plastike, nehrđajućeg čelika i dijamantnih elemenata, jamči robustnost i trajnost tijekom godina.

Ključne značajke:

4 u 1 dizajn za grubo i fino oštrenje te poliranje
Protuklizna baza za sigurno korištenje
Ergonomska ručka za ugodan i stabilan rad
Jednostavan sustav korištenja za oštrenje noževa i škara
Izrađen od visokokvalitetnih i dugotrajnih materijala
Odvojiva glava za brušenje za jednostavno održavanje

Savršen dodatak svakoj kuhinji – reciklirajte svoje stare, trome noževe i uživajte u preciznom rezanju svaki put!