PREKOWEBA

Mini masažer za cijelo tijelo

9,00 

24 na zalihi

Opis proizvoda

Iskoristite električni mini masažer kako biste opustili i relaksirali svaki mišić na svom tijelu. Savršen je za sportaše, radnike, starije osobe, ali i za svakodnevno opuštanje. Osim što možete tretirati istegnute ili ukočene dijelove tijela, ovaj masažer je izuzetan i za oblikovanje tijela. S obzirom na njegovu relativno malu i kompaktnu veličinu, uvijek ga možete nositi sa sobom. Oslobodite svoje bolne i umorne mišiće – jednostavno postavite električni mini masažer na bolno mjesto i prepustite se trenutku. Električni impulsi prodiru duboko u mišićno tkivo, eliminirajući bolove i ukočenost.

Funkcionalnosti

Smanjuje bolove, umiruje upalu mišića, uklanja ukočenost, opustite cijelo tijelo, pogodan i za oblikovanje tijela.

Pogodan za sve dijelove tijela: mišiće vrata, gornji i donji dio leđa, ruke, noge.

Način upotrebe

Korištenje je vrlo jednostavno – samo skinite zaštitnu foliju, zalijepite masažer na željeno mjesto. Zatim prilagodite način rada masažera. Masažer ima ukupno 8 različitih programa (tapkanje, gnječenje…) i impresivnih 18 brzina rada. Sve to možete odabrati pomoću dugmadi na samom masažeru. Preporučuje se početi s niskim intenzitetom masaže, postupno povećavajući intenzitet s vremenom. Preporučeno trajanje masaže jednog mišića je 10-15 minuta. Nakon korištenja masažera, jednostavno vratite zaštitnu foliju, i masažer je spreman za sljedeću upotrebu.

Karakteristike

Masažer je kompaktan i stane u bilo koju torbu, omogućavajući vam da ga uvijek imate pri ruci.

Baterija masažera se puni putem USB kabla u svega 60 minuta, a trajanje baterije iznosi oko 160 minuta neprekidnog rada.

– 8 različitih programa
– 19 brzina rada
– Dimenzije: 62x62x16
– Vrlo praktičan i mobilan