PREKOWEBA

Zabavna Retro Tetris konzola: povratak u prošlost s modernim twistom!

Tražite li savršen poklon koji će razveseliti sve generacije? Naša retro Tetris konzola je upravo ono što trebate! Bez obzira jeste li zaljubljenik u klasične igre ili želite podijeliti dragocjene trenutke iz prošlosti s mlađima, ova ručna igraća konzola će vas oduševiti.

Povratak u zlatno doba igranja

Zamislite se u doba kada su igre bile jednostavne, ali zarazne – vrijeme kada su Tetris, Pong i Zmijica vladali svijetom igara. Naša retro konzola donosi to zlatno doba direktno u vaše ruke. Sjećanja na satima provedene ispred ekrana, pokušavajući postići najbolji rezultat, ponovno će oživjeti.

Zabava za sve generacije

Nostalgija nije rezervirana samo za starije generacije. Djeca i mladi također mogu uživati u čarima klasičnih igara. Zahvaljujući širokom rasponu igara na konzoli, poput Formula 1, Arkanoida, Space Invadersa, Froggera i mnogih drugih, svatko može pronaći svoj omiljeni način za provesti slobodno vrijeme.

Kompaktna i prijenosna

Jedna od prednosti naše retro Tetris konzole je njezina praktičnost. Dimenzije 18 cm x 7 cm x 1,8 cm čine je idealnom za nošenje bilo gdje. Bez obzira jeste li u putovanju ili na odmoru, igračke iz prošlosti bit će vam nadohvat ruke.

Jednostavno napajanje

Nema potrebe za kompliciranim instalacijama ili punjenjima. Konzola se napaja s dvije AA baterije, koje su već uključene u pakiranje. To znači da se možete odmah baciti u igru, bez čekanja ili dodatnih troškova.

Odabir boja 

Naša retro Tetris konzola dolazi u četiri atraktivne boje: plavoj, crvenoj, zelenoj i narančastoj. Bez obzira na vaše preferencije, sigurno ćete pronaći boju koja će se savršeno uklopiti u vaš stil.

Više od 9999 varijacija igra

Kako biste se dodatno zabavili, konzola sadrži nevjerojatnih preko 9999 varijacija igara! Osim klasičnih hitova, očekuju vas i razne inačice koje će vas držati zauzetima i izazvati vašu maštovitost.

Sve u svemu, naša retro Tetris konzola je idealan izbor za sve generacije. Bilo da je koristite kako biste se prisjetili starih vremena ili upoznali mlađe s čarima klasičnih igara, ova konzola će vas oduševiti svojom raznolikošću i kompaktnošću. Spremite se na putovanje kroz vrijeme i igrajte se kao nekada!

Naručite konzolu ovdje.