PREKOWEBA

Prijenosni laserski pokazivač

7,97 

Opis proizvoda

Prijenosni laserski pokazivač pruža vrhunsku tehnologiju i praktičnost za različite svrhe. Ovaj sofisticirani uređaj opremljen je najnovijom crvenom ili zelenom laserskom optikom i mikroelektronikom, čime osigurava visoku kvalitetu i preciznost u svakom trenutku.

Uzmite kontrolu tijekom prezentacija jer će ovaj laserski pokazivač postati vaš pouzdani saveznik. Bez obzira jeste li u konferencijskoj sali, učionici ili na terenu, lako označite željene ciljeve, povećajte jasnoću svojih pojašnjenja i impresionirajte svoju publiku. Nema više nesigurnosti pri pokazivanju ključnih informacija – laserski pokazivač je vaša tajna snaga za učinkovite prezentacije.

No, ovo nije samo alat za poslovne sastanke. Prijenosni laserski pokazivač pruža i zabavu i praktičnost u raznim situacijama. Igrajte se s kućnim ljubimcima ili životinjama na farmi, koristeći svjetlosne trake koje će ih potaknuti na igru. Otkrijte svijet zvijezda tako da svoj laserski pokazivač usmjerite prema noćnom nebu, istražujući i dijeleći ljepotu galaksija s prijateljima i obitelji. Ovaj multifunkcionalni laserski pokazivač pruža ne samo visoku tehnologiju već i neograničene mogućnosti. Neka vaša kreativnost procvjeta, bilo da koristite ovaj uređaj u poslovne svrhe ili za trenutke zabave.

Upotreba

Pritisnite gumb za uključivanje kako biste aktivirali laser.
Puštanjem gumba isključite laser.
Umetanje baterija: Odvijte laserski pokazivač, umetnite baterije i zavrnite.
Koristite alkalne baterije.

Specifikacije

Baterije: 2xAAA
Način rada: Konstantna valna duljina 532 nm
Domet u mraku: od 2000 do 5000 metara
Kopča kao olovka za nošenje

Mjere opreza

Laser zračenje može biti štetno. Ne usmjeravajte izravno prema očima. ČUVAJTE IZVAN DOHVATA DJECE!
Laser je štetan za ljudske oči, molimo vas da ne usmjeravate prema očima ljudi.