PREKOWEBA

Oluja emocija

12,97 

Opis proizvoda

“Oluja emocija” je epski ljubavni roman koji će vas povesti na uzbudljivo putovanje kroz vrtlog strasti, ljubavi i izazova. Autor nas vješto uvlači u priču o Ani i Marku, dvoje ljudi čije su sudbine isprepletene niti ljubavi, ali i nizom intrigantnih preokreta i neizvjesnosti.

Ana, mlada umjetnica, slučajno susreće Marka, tajanstvenog stranca, dok šeće pustim gradskim ulicama obavijenim maglom. Njihovi pogledi se susreću, stvarajući početak nečega što će promijeniti njihove živote zauvijek. Kroz igre sudbine, zakopane tajne i prepreke koje testiraju snagu njihove ljubavi, Ana i Marko će morati donositi hrabre odluke koje će oblikovati njihovu budućnost.

Dok se suočavaju s izazovima sudbine, njihova ljubav će biti njihovo svjetlo u najtamnijim trenucima. Kroz vatre boli i iskušenja, Ana i Marko pokazuju svoju istinsku snagu ljubavi, dok se njihova veza gradi na temeljima istinske predanosti i razumijevanja.

“Oluja emocija” je priča o ljubavi koja je neuhvatljiva, nepredvidiva i često iznenađujuća. To je priča o hrabrosti, predanosti i snazi da se suočimo sa svime što život donese, uz vjeru da je prava ljubav sposobna prebroditi sve prepreke. Zaronite u ovu uzbudljivu priču i otkrijte kako ljubav može nadići sve izazove, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u srcima čitatelja.

Detalji o proizvodu:

Format: E-knjiga (PDF)

Kako preuzeti:

Dodajte knjigu u košaricu.
Dovršite kupovinu.
Preuzmite e-knjigu izravno s naše stranice.
Odmah dostupna za preuzimanje.