PREKOWEBA

Komplet za popravak ventila usisne cijevi automobila, 03L129711E

25,00 

1 na zalihi

Opis proizvoda

Set za popravak greške koda P2015 na usisnoj cijevi ventila. Ovaj set je namijenjen za rješavanje problema s usisnom cijevi ventila koji često uzrokuje P2015 grešku kod dizel motora.

Komplet za popravak uključuje držač, brtvu i vijke, prikladne za modele vozila VW / Audi / Škoda. Prikladno za aluminijske razdjelnike sa servo motorom 03L129086.

Izdržljiva i otporna na koroziju: spojnica za popravak P2015 izrađena je od visokokvalitetne legure aluminija, ultra izdržljive i otporne na koroziju, dugog vijeka trajanja.

Jednostavna instalacija, možete instalirati ovaj komplet nosača za 15 minuta s jednostavnim alatima.

Uključeni nosač za usisni kolektor 03L129711E je posebno dizajniran kako bi zamijenio originalni nosač koji je podložan kvaru i može dovesti do propuštanja zraka. Zamjena nosača pomaže u stabilizaciji usisnog kolektora i sprječava curenje zraka, što rezultira ispravnim radom motora i otklanjanjem greške koda P2015.

Ovaj set je kompatibilan s diesel modelima i olakšava popravak usisne cijevi ventila bez potrebe za skupim zamjenama ili posjetom ovlaštenom servisu.

Uz uporabu ovog seta za popravak, vlasnici vozila mogu učinkovito riješiti grešku koda P2015 i osigurati ispravan rad usisne cijevi ventila.

Materijal: aluminijska legura.
Boja: srebrna.
Veličina: 38 x 27 mm
Težina paketa: cca. 31 g.
Karakteristike: za VW / Audi / Škoda.

Sadržaj kutije:

1 x držač.
1 x brtva.
2 x vijka.