PREKOWEBA

Dvokomponentno ljepilo za brze popravke

5,97 

11 na zalihi

Opis proizvoda

Set A+B super ljepila za popravak metala, plastike, kamena,… idealno je rješenje za brze popravke. Sadrži dvokomponentno ljepilo za hladno zavarivanje u praktičnom pakiranju od 2 tube.

Ova vrhunska formula omogućuje snažno lijepljenje i brze popravke na metalima, plastici, drvu, keramici, staklu i drugim materijalima. Sposobna je podnijeti ekstremne temperature do 150 °C i otporna je na vodu te druge tekućine.

Jednostavno se koristi, brzo djeluje, a već za 6 minuta stvrdnjava se u čvrst spoj. Njegova višenamjenska primjena čini ga idealnim za različite materijale i situacije.

Osim iznimne otpornosti na ekstremne uvjete, ova formula nudi i jedinstvena svojstva hladnog zavarivanja, stvarajući čvrste i pouzdane spojeve. Brzo vezivanje omogućuje vam brze popravke, a dugotrajan učinak čini ga pouzdanim izborom.

Praktično pakiranje od dvije tube omogućuje jednostavno skladištenje, održavajući ljepilo svježim i spremnim za upotrebu. Iskusite snagu hladnog zavarivanja i osigurajte trajnost popravaka s našim visokokvalitetnim setom A+B super ljepila.