PREKOWEBA

Dvofrekventna zviždaljka za preživljavanje

6,97 

11 na zalihi

Opis proizvoda

Upoznajte našu dvofrekventnu zviždaljku za preživljavanje – važan komad opreme od lagane aluminijske legure koji vam može spasiti život u hitnim situacijama.

Glavni materijal od kojeg je izrađena je visokokvalitetna aluminijska legura, što je čini izdržljivom i pouzdanom čak i u ekstremnim uvjetima. Ova zviždaljka je krajnji spasilac u situacijama kada je potrebno privući pažnju na velike udaljenosti, s glasnoćom od 120 decibela. K tome, nehrđajući materijal osigurava dugotrajnost, dok dvostruka cijev omogućuje još snažnije zvukove.

Otpornost na vodu je još jedna od ključnih karakteristika ove zviždaljke, čineći je idealnom za sve vremenske uvjete – bilo da se radi o kiši, vlažnom vremenu ili jednostavno odličnom dizajnu protoka zraka. Njezin lagan dizajn od samo 12 grama omogućuje vam da je nosite kao privjesak za ključeve ili na ruksaku, čineći je iznimno praktičnom i lako prenosivom.

Ova zviždaljka ima univerzalnu primjenu – od kampiranja, planinarenja, lova, ribolova pa sve do plovidbe i drugih aktivnosti na otvorenom. Dimenzije od 1.5 cm čine je savršenom veličinom za svaku situaciju. Dostupna je u srebrnoj boji, što joj daje elegantan izgled.

Ova dvofrekventna zviždaljka za preživljavanje je nezamjenjiv alat za svakog avanturista koji cijeni kvalitetu, pouzdanost i praktičnost. U paketu dolazi 1 komad zviždaljke, spremne da vam pomogne u bilo kojoj hitnoj situaciji.