Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40,00€ (301,38HRK)

Cecotec aparat za espresso kavu Power Espresso 20 Professionale

199,00  (1.499,37 kn)

Opis proizvoda

Cecotec aparat za espresso kavu Power Espresso 20 Professionale je savršen izbor za ljubitelje omiljenog napitka. Ovaj impresivni aparat nudi sve što vam treba za uživanje u vrhunskoj kavi.

S njegovih 850W snage i talijanskom tlačnom pumpom s tehnologijom ForceAroma od 20 bara, ovaj aparat jamči najbolju pjenu i maksimalan okus vaše kave. Dodatno, tu je i manometar PressurePro koji omogućuje praćenje tlaka u stvarnom vremenu, osiguravajući savršenu pripremu napitka.

Cecotec Power Espresso 20 Professionale također dolazi s praktičnim funkcijama poput okretnog parnika s zaštitom za pjenjenje mlijeka, mogućnošću ispuštanja vruće vode za čajeve, zagrijavanja tekućina i kuhanja cappuccina. S portafilterom s dvostrukim izlazom i dva filtra, možete istovremeno pripremiti jednu ili dvije šalice kave.

S 1.5-litrenim odvojivim spremnikom za vodu, nikada nećete brinuti o čestom punjenju vode. Aparat također uključuje grijač za šalice od nehrđajućeg čelika i mjernu žlicu s prešom za kavu, pružajući vam potpunu udobnost pri pripremi vašeg napitka.

Nakon uživanja u kavi, odvojiva posuda za kapanje omogućuje jednostavno čišćenje, dok sustav za uštedu energije s automatskim isključivanjem i čekanjem čini ovaj aparat energetski učinkovitim. Svjetlosni indikator za svaku funkciju čini korištenje ovog aparata jednostavnim i intuitivnim.

Cecotec aparat za espresso kavu Power Espresso 20 Professionale pruža savršeno rješenje za sve ljubitelje kave koji žele istinski uživati u svakom napitku.

– Aparat za espresso kavu i cappuccino
– Snaga 850W
– Talijanska tlačna pumpa s tehnologijom ForceAroma 20 bara, koja postiže najbolju pjenu i maksimalan okus.
– Manometar PressurePro za provjeru tlaka u stvarnom vremenu.
– Uključuje okretni parnik sa zaštitom za pjenjenje mlijeka, ispuštanje vruće vode za čajeve, zagrijavanje tekućina i kuhanje cappuccina.
– Portafilter s dvostrukim izlazom i dva filtra za istovremeno kuhanje jedne ili dvije šalice kave.
– Odvojivi spremnik za vodu kapaciteta 1.5L.
– Uključuje grijač za šalice od nehrđajućeg čelika.
– Uključuje mjernu žlicu s prešom za kavu.
– Odvojiva posuda za kapanje za lakše čišćenje.
– Sustav za uštedu energije s automatskim isključivanjem i čekanjem.
– Svjetlosni indikator za svaku funkciju.

Galerija