PREKOWEBA

Čarobni svijet plavog mačka

7,97 

Opis proizvoda

Uđite u čarobni svijet Plavog Mačka kroz ovu nevjerojatnu e-knjigu punu smijeha, avanture i čarolije! Pratite avanture Plavog Mačka, neobičnog mačka koji nosi kaput sa zvijezdama i mjesecom na leđima, dok vas vodi kroz svoj čarobni svijet ispunjen iznenađenjima i nezaboravnim trenucima.

U deset nezaboravnih poglavlja, upoznat ćete Plavog Mačka i njegove mačje prijatelje, pratiti njegove smiješne avanture poput potrage za tajanstvenom kutijom s kečapom ili sudjelovanja na sastanku mačaka iz cijelog svijeta pod punim mjesecom. Saznajte kako Plavi Mačak koristi svoju magičnu moć mijaukanja, susreće se s drevnim mačjim duhovima te doživljava najčarobniju avanturu koja će ga promijeniti zauvijek.

Ova e-knjiga je savršena za sve ljubitelje mačaka i avanture koji žele uživati u uzbudljivom svijetu mačjih pustolovina. Uz zabavne likove, nevjerojatne situacije i mačju mudrost, “Čarobni svijet Plavog Mačka” pružit će vam nezaboravan doživljaj koji će vas ostaviti bez daha i smijeha do samog kraja.

Zaronite u ovu čarobnu e-knjigu i doživite avanturu koja će vas odvesti daleko, daleko od svakodnevnice!

Detalji o proizvodu:

Format: E-knjiga (PDF)

Kako preuzeti:

Dodajte knjigu u košaricu.
Dovršite kupovinu.
Preuzmite e-knjigu izravno s naše stranice.
Odmah dostupna za preuzimanje.