Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40,00€ (301,38HRK)

Autosjedalica Caretero Rio i-Size 0-22 kg

277,00  (2.087,06 kn)

Opis proizvoda

Autosjedalica Caretero Rio i-Size 0-22 kg sive boje namijenjena je sigurnom prijevozu djece u dobi od 0 do 22 kg ili visine od 40 do 105 cm. Ova autosjedalica osigurava izvanrednu zaštitu i udobnost za vaše najmlađe putnike.

Jedna od ključnih karakteristika ove sjedalice je njezino praktično postolje koje se lako postavlja u vaš automobil. Dodatno, stabilizirajuća noga pruža dodatnu čvrstoću i stabilnost. Sjedalicu je moguće brzo i sigurno pričvrstiti pomoću ISOFIX sidara ugrađenih u bazu, što olakšava postavljanje i uklanjanje sjedalice iz vozila.

Posebna značajka ove autosjedalice je njezina sposobnost rotacije za 360 stupnjeva. To znači da možete jednostavno postaviti dijete u sjedalicu bez ikakvih poteškoća. Ova praktična funkcija čini putovanje s djetetom mnogo jednostavnijim.

Sjedalica dolazi s bazom opremljenom limiterom, što je posebno važno za univerzalnu upotrebu u većini automobila. Sjedalica se može koristiti okrenuta prema natrag do visine od 87 cm kako bi se osigurala maksimalna sigurnost vašeg djeteta.

Osim toga, autosjedalica Rio dolazi s bogatom opremom, uključujući umetke koji omogućuju prilagodbu visine i težine djeteta od samih prvih dana života. Naslon sjedalice može se podesiti u tri koraka, plus dodatan korak za prijevoz okrenut prema natrag. Tu su i 7 različitih stupnjeva podešavanja naslona za glavu kako bi se osigurala udobnost i sigurnost vašeg djeteta.

Sjedalica Rio također dolazi s sigurnosnim pojasevima u pet točaka s praktičnim podešavanjem duljine. Njena izdržljiva konstrukcija izrađena je od visokokvalitetnih materijala kako bi pružila dugotrajnu i pouzdanu zaštitu za vašeg mališana.

Ova sjedalica je usklađena s rigoroznim standardom ECE R129 i-Size, što znači da ispunjava najviše sigurnosne zahtjeve. Standard i-Size razvijen je na temelju temeljitih analiza prometnih nesreća u kojima su sudjelovala djeca, zajedno s laboratorijskim testovima. Uvođenje ISOFIX instalacije i potpuno odustajanje od montaže sa sigurnosnim pojasevima pridonosi znatnoj sigurnosti i sprječava neispravnu montažu. Autosjedalicu je lako instalirati u automobil zahvaljujući indikatorima koji pokazuju ispravno postavljanje.

S autosjedalicom Rio dobivate vrhunsku sigurnost i praktičnost za putovanje vašeg djeteta. Težina pakiranja iznosi 12 kg, a dimenzije pakiranja su 68x46x63 cm.

Galerija