Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40,00€ (301,38HRK)

Autosjedalica Caretero Mundo 0-36 kg

223,00  (1.680,19 kn)

Opis proizvoda

Autosjedalica Caretero Mundo sive boje idealna je za djecu težine od 0 do 36 kg, što uključuje grupe 0+, I, II, i III. Ova sjedalica je praktična i dugotrajna, pružajući siguran i udoban prostor za vaše dijete od najranijih mjeseci života do trenutka kad više neće trebati autosjedalicu.

Jedna od glavnih prednosti ove sjedalice je njezina sposobnost rotacije za 360 stupnjeva, što olakšava promjenu smjera vožnje i postavljanje djeteta u sjedalo. Možete je montirati suprotno smjeru vožnje za bebe težine 0-13 kg koristeći isofix i TopTether pojas, ili je koristiti okrenutu prema naprijed za starije mališane (9-18 kg – isofix i TopTether pojas / 15-36 kg – isofix i sigurnosni pojasevi), ovisno o težinskoj skupini vašeg djeteta.

Caretero Mundo nudi sigurnost i udobnost uz suvremeni dizajn. S dodatnim uloškom i jastukom za novorođenče, možete postaviti svoje dijete u optimalni položaj, pružajući im udobnost tijekom vožnje. Atraktivan izgled sjedala zahvaljujući presvlakama s elementima od eko kože čini ga još privlačnijim.

Vašem djetetu osigurana je sigurnost putem čvrste školjke i podesivih pojaseva u 5 točaka, zajedno s naslonom za glavu. Ova izdržljiva konstrukcija izrađena od visokokvalitetnih materijala jamči dugotrajnu i udobnu uporabu. Moderan dizajn sjedalice sjedinjuje estetiku i funkcionalnost.

Sjedalica Caretero Mundo zadovoljava europski standard ECE R 44/04 i dolazi s garancijom od 12 mjeseci. Sve ove karakteristike čine je izvrsnim izborom za roditelje koji traže autosjedalicu koja kombinira sigurnost, udobnost i atraktivan izgled.

Tehnički detalji:

– Grupa autosjedalice: 0-36 kg (0+, I, II, III)
– Vanjske dimenzije: 44 x 44 x 60 cm, s mogućnošću regulacije naslona za glavu za dodatnih 14 cm
– Unutarnje dimenzije sjedala: 29×31 cm
– Način montaže: Oba smjera vožnje (0-13 kg u suprotnom smjeru vožnje)
– Nagib naslona za leđa: 3 stupnja nagiba
– Sigurnosni pojasevi: 5-točkovni sigurnosni pojasevi
– Dostupne boje: crna, plava, siva, crvena
– Težina sjedalice: 8 kg
– Europska norma: ECE R44/04

Galerija