Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40,00€ (301,38HRK)

Autosjedalica Caretero Mokki 0-36 kg

215,00  (1.619,92 kn)

Opis proizvoda

Mokki autosjedalica je idealna za djecu u dobi od 0 do 36 kilograma (grupa 0+, I, II, III), što znači da će rasti zajedno s vašim djetetom tijekom njihovog odrastanja. Ono što je posebno praktično kod ove autosjedalice je njezina sposobnost okretanja za 360 stupnjeva, što čini promjenu položaja i postavljanje djeteta u sjedalo vrlo jednostavnim, bez obzira na smjer vožnje.

Montaža autosjedalice varira ovisno o težinskim skupinama vašeg djeteta. Za novorođenčad do 13 kilograma, možete je montirati suprotno od smjera vožnje koristeći isofix i TopTether pojas. Kasnije, kad dijete teži između 9 i 18 kilograma, ili čak između 15 i 36 kilograma, možete je montirati u smjeru vožnje, ponovno koristeći isofix i TopTether pojas, ili sigurnosne pojaseve, sve ovisno o težini.

Sigurnost vašeg djeteta je uvijek na prvom mjestu s ovom autosjedalicom. Ima čvrstu školjku i sigurnosne pojase u pet točaka koji se mogu prilagoditi zajedno s naslonom za glavu. Naslon sjedalice također možete postaviti u tri različita kuta nagiba, što je korisno za prijevoz najmlađih beba.

Dodatni sustav bočne zaštite (SPS) osigurava dodatnu sigurnost. Unutrašnjost sjedalice je prostrana, s mekanim umecima i ugodnim na dodir materijalom koji će pružiti udobnost tokom cijelog putovanja. Specijalni umetak i jastuk omogućuju vam da postavite dijete u optimalan položaj za dodatnu udobnost.

Mokki je izrađen od visokokvalitetnih materijala što ga čini trajnim i omogućuje dugo i ugodno korištenje. Također, dizajnirana je s modernim dizajnom koji kombinira estetiku i funkcionalnost.

Ova autosjedalica zadovoljava ECE R44/04 norme i dolazi s jamstvom od 12 mjeseci. Sve ove prednosti čine Mokki autosjedalicu univerzalnim, udobnim i sigurnim izborom za djecu svih dobnih skupina.

GRUPA AUTOSJEALICA 0-36 kg (0+, I, II, III)
VANJSKE DIMENZIJE 49 x 44 x 62 cm +11 cm regulacija naslona za glavu
UNUTARNJE DIMENZIJE 29×30 cm (sjedalo)
MONTAŽA Oba smjera vožnje (0-13 kg u suprotnom smjeru vožnje)
NAGIB 3-stupnja nagib naslona za leđa
POJASEVI 5-točkovni sigurnosni pojasevi
DOSTUPNA BOJA mint
TEŽINA 9,6 kg
EU NORMA ECE R44/04

Galerija