Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 40,00€ (301,38HRK)

Autosjedalica Caretero Arro 0-36 kg

207,00  (1.559,64 kn)

Opis proizvoda

Arro autosjedalica predstavlja izuzetno prilagodljivu i ekonomičnu opciju za vožnju vašeg djeteta, pružajući sigurnost i udobnost tijekom cijelog razdoblja od rođenja pa sve do težine od 36 kg (grupa 0+, I, II, III). Ova sjedalica nudi niz praktičnih značajki koje će olakšati vaše putovanje i brigu o djetetu.

Jedna od ključnih karakteristika Arro autosjedalice je njezina okretna baza od 360°. Ova okretna baza omogućuje vam da jednostavno postavite dijete u sjedalicu i promijenite smjer vožnje bez ikakvih problema. To čini vožnju s djetetom mnogo praktičnijom i olakšava roditeljima brigu o malenima.

Arro također nudi širok raspon podešavanja kako bi osigurao potpunu udobnost i sigurnost vašem djetetu tijekom svake faze rasta. Na primjer, naslon za glavu može se podesiti tako da se podiže čak 21 cm, a također možete koristiti i umetke za novorođenčad kako biste osigurali optimalnu potporu i sigurnost.

Kako bi se osigurala maksimalna zaštita, bočne stranice sjedalice su dodatno ojačane i opremljene sustavom SIP za zaštitu od eventualnih bočnih udaraca. To znači da ćete imati mir na putovanju znajući da je vaše dijete sigurno.

Ostale važne karakteristike uključuju:

– Montaža u suprotnom smjeru za bebe do 13 kg (koristeći Iso Fix i Top Tether pojaseve), u smjeru vožnje za djecu od 9-18 kg (uz Iso Fix i Top Tether), te od 18-36 kg (s Iso Fix i standardnim pojasevima vozila).
– Mogućnost podešavanja nagiba u 3 koraka kako bi osigurali udoban položaj za dijete.
– Uklonjivi umetak za novorođenčad izrađen od prozračnih materijala kako bi dijete bilo ugodno.
– Sigurnosni pojasevi u 5 točaka s udobnim podešavanjem duljine i neklizajućim jastučićima.
– Prostrano sjedalo i naslon za leđa osiguravaju dovoljno prostora i udobnosti za dijete tijekom putovanja.
– Estetski privlačne, uklonjive presvlake koje su jednostavne za održavanje.
– Trajna i čvrsta konstrukcija izrađena od visokokvalitetnih materijala.
– Moderni dizajn koji će se savršeno uklopiti u vaše vozilo.
– Jamstvo od 12 mjeseci.
– Autosjedalica je usklađena s normom ECE R 44/04.

Arro autosjedalica je savršen izbor za roditelje koji traže kvalitetnu i sigurnu opciju za vožnju svoje djece od rođenja pa sve do težine od 36 kg, pružajući udobnost i sigurnost tijekom cijelog putovanja.

Galerija