PREKOWEBA

Drvena ograda za malu djecu

Drvena ogradica za malu djecu je idealna za vašu bebu ili malo dijete i njegove prve pokušaje puzanja i hodanja. Osjećajte se bezbrižno jer je vaše dijete u vrtiću i na sigurnom. Sastoji se od osam panela od kojih je jedan panel vrata. Izrađena je od punog drveta smreke i prikladna je za bebe i malu djecu. Udaljenost između pojedinačnih šipki je cca. 6,5 cm, što osigurava sigurnost i zaštitu vašeg djeteta. Ogradica je kvalitetno izrađena s glatkim elementima i zaobljenim kutovima, tako da vaše dijete neće ozlijediti ruke ili noge.

Sastavljanje ograde je brzo i jednostavno, a kada se rastavi zauzima malo prostora te se može brzo i jednostavno očistiti i spremiti. Moguće ju je sastaviti u različite oblike, poput kvadrata od 180 x 180 cm ili duguljastog četverokuta od 270 x 90 cm. Ova ogradica je dizajnirana da se prilagodi vašim potrebama, pa je može se koristiti i kao zaštita ispred peći, stepenica ili bilo kojeg drugog potencijalno opasnog mjesta u vašem domu.

Drvena ogradica za malu djecu je izvrstan izbor za roditelje koji žele osigurati sigurnost svojih mališana dok se igraju. Snažna i izdržljiva, ova ogradica će trajati dugi niz godina, a jednostavnost sastavljanja i rastavljanja čini ju idealnom za korištenje u različitim prostorima. Uz ovu ogradu, vaše dijete može sigurno i zabavno provoditi vrijeme u svom vrtiću, dok vi mirno obavljate svoje poslove.

Kupite ogradicu u našoj trgovini.