Digitalna ručna vaga

Original price was: 18,97 €.Current price is: 12,97 €.

10 na zalihi

Opis proizvoda

Savršen alat za sve one koji trebaju brzo, precizno i jednostavno mjerenje težine. Ova digitalna vaga omogućuje vaganje tereta do maksimalne težine od 50 kg, čineći je idealnom za širok raspon primjena – od ribolova i lova, do svakodnevne upotrebe u kući ili na poslu.

KLJUČNE ZNAČAJKE:

Precizno mjerenje: S visokim rasponom točnosti, ova kuka vaga osigurava pouzdano mjerenje težine, čak i pri većim opterećenjima.

Maksimalni kapacitet od 50 kg: Dovoljno snažna za vaganje različitih vrsta tereta, pogodna za kućnu upotrebu ili profesionalne zadatke.

Kompaktan dizajn: Lagan i prijenosan, lako ga možete nositi sa sobom bilo gdje. Dizajniran je da zauzima minimalno prostora, a jednostavan je za pohranu.

Jednostavna upotreba: Digitalni zaslon omogućuje lako očitavanje težine, a intuitivne kontrole olakšavaju korištenje čak i početnicima.

Trajnost i izdržljivost: Ova vaga je izrađena od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na habanje.

Višenamjenska primjena: Može se koristiti za vaganje prtljage, materijala na gradilištu, ribičkih ulova ili za bilo koju drugu svrhu gdje je potrebna prijenosna vaga.

Preporuka: Ova vaga je izvrsna za sve koji traže pouzdanu i jednostavnu vagu za vaganje težih tereta. Ako vam treba preciznost i praktičnost u jednom kompaktnom uređaju, ova vaga će zadovoljiti vaše potrebe.

OPĆENITO

Prijenosna elektronička vaga mjeri točno zahvaljujući visokokvalitetnom integriranom mikroprocesoru koji osigurava stabilnost i elegantan izgled. Lako se prenosi, otporna je na vibracije i ima izvrstan omjer cijene i kvalitete. Ima funkcije neto težine, nule, automatskog isključivanja, promjene jedinica i druge, što je čini idealnom za kućnu i vanjsku upotrebu, npr. prilikom kupovine. Ukratko, to je idealno i moderno mjerno sredstvo.

UKLJUČIVANJE

Postavite vagu uspravno i pritisnite gumb “ON/OFF”. Čut ćete zvuk, a nakon 2 sekunde na zaslonu će se pojaviti “0.0” ili “0.00”, što znači da je vaga kalibrirana i spremna za mjerenje.

PROMJENA JEDINICA

Pritiskom na gumb “UNIT” možete mijenjati jedinice između KG, IB, JIN i OZ (1 kg = 2,2 ib = 2 jin = 35 oz).

ISKLJUČIVANJE

Pritisnite gumb “ON/OFF”. Vaga će se automatski isključiti nakon 120 sekundi neaktivnosti.

FUNKCIJA POZADINSKOG SVJETLA

Ako je pozadinsko osvjetljenje uključeno, ali se vaga ne koristi, svjetlo će se automatski isključiti nakon 5 sekundi. Ponovno će se uključiti kada pritisnete bilo koji gumb ili se promijeni težina.

KORIŠTENJE

Prilikom uključivanja držite vagu uspravno.

Umjesto kućišta, držite prsten ili pribor povezan s prstenom kako biste izbjegli prekoračenje granice pogreške.

Tijekom upotrebe izbjegavajte jake udarce ili vibracije.

Kućište je izrađeno od ABS plastike, stoga za čišćenje koristite meku krpu s čistom vodom ili deterdžentom. Izbjegavajte upotrebu benzena, otapala nitro skupine, natrijevog hidroksida ili drugih korozivnih sredstava za čišćenje.

Ako se pojavi natpis “LO”, to znači da je baterija prazna. Zamijenite je na vrijeme. Ako vagu ne koristite dulje vrijeme, izvadite bateriju kako biste spriječili curenje tekućine koja bi mogla oštetiti električni krug.

Napajanje 2 AAA baterije, nisu uključene.